Quali-Cité

A Quali-Cité francia cég csak magas minőségben megmunkált fém tartószerkezetű játszóeszközöket és sporteszközöket gyárt, melyek felületeit HPL lemezzel¹ borítja.

Küldetésük, hogy termékeikkel megalkossák azt a modern, biztonságos, strapabíró játszóteret, amely a jövő generációit is kiszolgálja. Kiváló minőségű, vandálbiztos eszközeiket korosztályokra bontva fejlesztik a korcsoportok fejlettségi szintje, kreativitása és mozgásigénye szerint.
Kombinálható eszközcsaládokat is terveznek, melyek praktikussá teszik a játszótér kialakítását. Termékeik kitűnő fém tartószerkezetük miatt alacsony karbantartási igényűek, időtálló eszközök.

Mászókák, várak, hinták, rugós játszóeszközök, forgók, csúszdák mellett különböző játszótáblákat és fejlesztő eszközöket is készítenek. A sport szerelmeseinek is széles skálájú választékot biztosítanak kültéri fitneszeszközeik, saját testsúlyos kondiparkjaik, utcabútoraik. A labdasportok kedvelőinek a pályán a felhőtlen játékélményről a zajmentes Quali-Cité kerítések, kapuk gondoskodnak.

Megrendelőiknek nagyfokú szabadságot nyújtanak, hiszen eleget tesznek a sajátos kívánalmaknak, egyedi igényeknek.

Quali-Cité
Quali-Cité
Quali-Cité

¹A HPL (High Pressure Laminate) egy magas nyomású laminálási technológia. A HPL lemezek, a dekorlemezek legjobb fajtái, melyek kiválló minőségűek, vízállóak, kopásállóak, hőállóak és könnyen tisztíthatóak.